De nieuwste Adidas Copa is gemaakt voor Paulo Dybala

De nieuwste Adidas Copa is gemaakt voor Paulo Dybala

Juventus-supporters zien dit seizoen een rijzende ster op Adidas Copa voetbalschoenen. Paulo Dybala is zijn naam. De Argentijnse aanvaller is klein, beweeglijk, razendsnel en doelgericht. Zijn kwaliteiten zijn uitgemeten voor de eigenschappen van de allernieuwste Adidas Copa.

→ In samenwerking met Sportshowroom

Dynamische speelstijl
Fans moeten op de banken, speakers moeten de namen van de spelers scanderen. Adidas Copa’s zijn er om het ultieme balgevoel te creëren. Voor beheersing en de perfecte touch. De nieuwste Copa is veterloos: het maakt de schoten van Paulo Dybala zuiverder, harder. Tussen zijn voeten en de bal niet langer overbodige frutsels, naden of veters. Hij schiet puur en raak.

Zijn geniale loopacties kennen de steun van een boord met een sokachtige pasvorm. Het geeft de watervlugge Dybala meer steun bij de enkels. Gewrichten die zwaar belast worden door zijn dynamische speelstijl. Dybala brengt het Allianz Stadium in Turijn nog meer tot leven op deze hoogwaardige schoen. Herinneringen aan zijn goals zijn al volop geprent in de hoofden van de fans. Dromen van toekomstige beslissende acties worden dit seizoen dubbel en dwars bewaarheid.

Vastberaden
De jongste doelpuntenmaker in de historie van de Argentijnse profcompetitie gaat verder met zijn jacht op dominantie in Europa. Een titel in de Italiaanse Serie A is daarbij het voorgerecht. De hoofdmaaltijd is het winnen van de Champions League. Vorig strandde de missie van de Zuid-Amerikaan en de zijnen in de kwartfinale. Op de Copa voetbalschoenen is hij met zijn Juventus vastberaden om die prijs nu wel te bemachtigen.

Funest in de sport is verslapping. Met de robuuste exoframe-plaat voor de grip is Dybala daarvan ver verwijderd. Op iedere ondergrond begrijpt de schoen wat hij wil. Sneller draaien, explosiever accelereren en korter uithalen. Een nieuwe hielkap van schuim geeft de voet van de nummer 21 comfort om te ontspannen op de belangrijkste momenten.

Schoen voor een winnaar
Copa is geïnspireerd op het klassieke succes van de Adidas Copa Mundial. Die iconische schoen bepaalde decennia lang het beeld op de geschoren grasmat. De sterren regen internationaal succes op het model aaneen, een imago om te evenaren. Met die boodschap brachten de fabrikanten van het Duitse merk de schoen wederom op de markt. Een schoen die klaar is voor de toekomst.

Het K-leren premium bovenwerk van de Adidas Copa voetbalschoen biedt flexibiliteit en stabiliteit tegelijk. Een onmiskenbaar onderdeel van de dadendrang van Dybala. Hoeveel trofeeën houdt hij aan het eind van het seizoen in de lucht?

De schoen kent een futuristisch uiterlijk en is bestemd voor een winnaar. Onder het model ligt een noppenstructuur met daarachter een idee. De achterste en binnenste noppen hebben meer lengte voor de grip, bij het keren en wenden. De lichte zool bevordert de lichtvoetige loopacties van Dybala.

Op Adidas Copa voetbalschoenen zijn de diepgaande loopacties van de spits gevaarlijker dan ooit. Dybala zwerft, maakt een voorbeweging, zet zijn gewicht op het andere been en is vertrokken. Voor een draf naar het doel en een dodelijk schot met de nieuwste Copa van Adidas.

Foto: Leandro Ceruti, flickr.com cc

Powered by Calculate Your BMI