Bedankt voor het lezen!

Bedankt voor het lezen!

Aan al het moois komt een eind, en dat is niet anders voor deze website. Na vele statistiekverhaaltjes, polls, interviews en andere artikelen wordt de stekker er bijna acht jaar na de oprichting definitief uitgetrokken.

Allesmetsport begon als wordpress-site rond 2012 en bestaat sinds juli 2013 onder de naam allesmetsport.nl. Sindsdien passeerden ruim tweehonderd verhalen de revue. De site is de laatste jaren online gehouden om oude berichten nog altijd te kunnen inzien en nuttige statistieken op te kunnen rakelen.

Want zoals je waarschijnlijk al doorhad, werd er al een aantal jaren niks nieuws meer gepubliceerd, alleen oudere berichten of lijstjes werden nog van een update voorzien.

Het was mij als eigenaar een genoegen om alle producties te maken. Ik hoop dat ik jou als lezer hetzelfde genot heb kunnen bezorgen met sommige artikelen die hier gepubliceerd zijn. Allesmetsport.nl zal nog online blijven tot begin mei, daarna verdwijnt ie definitief. Heb je nog een vraag? Of wil je nog iets kwijt? Leuk! Ik ben bereikbaar via info@allesmetsport.nl

 

Powered by Calculate Your BMI