Poll: Welk land heeft het mooiste schaatspak? 2016/2017

Poll: Welk land heeft het mooiste schaatspak? 2016/2017

Met de wereldbekerwedstrijd in Heerenveen zit de vierde en laatste wereldbekerrace van het kalenderjaar 2016 erop. En dus kan de balans worden opgemaakt. Op sportief vlak, maar ook op het gebied van randzaken. We zagen in Harbin, Nagano, Astana en Heerenveen 24 verschillende schaatspakken voorbij komen. Welk pak is het mooist?

Kazachstan
Het pak van Kazachstan werd de laatste twee edities (seizoen 2013/2014 en seizoen 2014/2015) met een ruime meerderheid verkozen tot mooiste pak. Kunnen de Kazakken de titel van ‘mooiste schaatspak van het jaar’ andermaal veroveren?

Dat kan nog wel eens een lastige opgave worden. Een hoop landen hebben namelijk een of meerdere aanpassingen in hun pak doorgevoerd. Bijvoorbeeld Nederland, dat weer in het vertrouwde oranje pak schaatst. Of neem België, dat nu met de driekleur op het middenrif rondrijdt.

Welk pak vind jij het mooist? Je kan stemmen op alle landen die dit seizoen een of meerdere keren in de A-groep van een wereldbekerwedstrijd vertegenwoordigd waren. Breng hieronder je stem uit!

Zie hier voor de uitslag.

Powered by Calculate Your BMI