Pak Team AfterPay verkozen tot mooiste schaatspak

Pak Team AfterPay verkozen tot mooiste schaatspak

Het schaatspak van Team AfterPay is verkozen tot mooiste schaatspak van de Nederlandse ploegen. Dat is de uitslag die uit de poll naar voren komt, waar gedurende een maand op kon worden gestemd. Het groene pak van de Afterpay-formatie troefde het pak van Beslist.nl/iSkate Development Team nipt af: 2396 stemmen om 2357 stemmen. In totaal werden er 5962 stemmen uitgebracht.

Vorig seizoen greep het iSkate Development Team – dat dit jaar in hetzelfde pak als ‘grote broer’ Beslist.nl rijdt en daarom was samengevoegd met de ploeg van trainer Gerard van Velde – de titel van mooiste schaatspak. Destijds werden BrandLoyalty en TVM tweede en derde. De trouwe aanhang van de AfterPay-ploeg bezorgde de equipe van onder meer Anice Das, Bo van der Werff en Floor van den Brandt dit jaar de overwinning.

Afterpay

 
Op een straatlengte achterstand werd Team LottoNL-Jumbo derde (360 stemmen). Clafis, het team van Jillert Anema werd vlak daarachter vierde met 342 stemmen. Jong Oranje (179 stemmen), Team New Balance (157 stemmen) en Team Continu (96 stemmen) eindigden respectievelijk op de plekken vijf, zes en zeven. Het pak van Team Corendon behaalde 75 stemmen en werd daarmee laatste.

Uitslag poll

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Zie ook:
Strijd om de niet-genomineerde sportman, -vrouw, -ploeg en -coach van het jaar trofee barst los (poll)

Foto’s: Team AfterPay

Powered by Calculate Your BMI